Post by traculidledne on Feb 19, 2022 3:49:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dig This! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dig This! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kodų generatoriaus kristalai ▞▞▞
▞▞▞ Dig This! 2022 version ▞▞▞
Pati rhe žaidimo koncepcija yra smagi. Nelabai sudėtinga. Vienintelė priežastis, kodėl jį ištryniau, yra ta, kad jų yra per daug tokiam žaidimui, koks yra šis. Toli gražu nėra paprasta pridėti 30 sekundžių kas antrą ar du lygius. Tai daugiau nei juokinga. Suprantu, kad noriu pajamų, bet nedarykite to taip, kad tai erzintų labiau nei bet kas.
Super įdomus žaidimas ir super smegenų žaidimas
Dig This! معمایی jvwy
Tai būtų 5 žvaigždučių įvertinimas, nes šis žaidimas yra labai įdomus, bet turiu pasakyti, kad reklama yra tokia nepakeliama, kad žaidimo negalima žaisti. Kai kurie yra labai garsūs, kai kurie yra LABAI ilgi, visi labai erzina. Suprantu, kad bandoma priversti žmones įsigyti versiją be skelbimų, tačiau reklama yra nekontroliuojama. Erzinti žmones pirkti yra nesąžiningas verslo modelis.
Tikrai smagu žaisti, bet rekomenduočiau nesiųsti... nebent jums patinka, kai kas 3 žaidimai pasirodo iššokantys skelbimai. Tai daugiau apie kitų žaidimų reklamavimą, o ne „Dig This!“ žaidimą. Nesisiųskite!!!
Pats žaidimas yra gana įdomus. Tačiau sunku pasakyti dėl nuolatinių skelbimų. Jei pasiseks, būsite apdovanoti skelbimu. Jei nepavyks, gausite skelbimą. Kartais skelbimas baigiamas ir pasirodo kitas skelbimas tik todėl. Įspūdį kelia, kai bandai sugalvoti galvosūkį, bet vis tiek pataiki su daugybe skelbimų. Aš negalėjau to pakęsti po penkių ar šešių lygių.
Labai paprasti lygiai, ši programa yra tik grynųjų pinigų karvė kūrėjui! Tiesiog pabandykite apeiti reklaminius žaidimus, kuriuos esate priversti žaisti be lengvo būdo jį uždaryti, kad grįžtumėte prie žaidimo, kurį ketinote žaisti su visais plaukais. Galiausiai grįžkite į žaidimą ir prireiks mažiau laiko įveikti lygį nei išeiti iš skelbimo! Oi, dar vienas BS priverstinių pajamų ūkininkavimo skelbimas iš godaus kūrėjo! Puiku, dabar aš plikas
Piano Fire: Edm Music & Piano Musika kiu
2021 m. vasario mėn. Iššūkis visais lygmenimis. Kiekvienas baigtas lygis suteikia uždirbto pasiekimo jausmą. Tam reikia planavimo ir įgūdžių. Labai mažai sėkmės. Jei jis nėra laimėjęs kokio nors žaidimų dizaino apdovanojimo, jis turėtų. 2021 m. rugsėjo 21 d.; vis dar mėgaujasi šiuo žaidimu. Aš nežaidžiu kasdien, bet kai noriu sudėtingo žaidimo ir niekas šalia nedalyvauja šachmatų partijoje, įkeliu "DIG THIS"! atsitikti.
Daugeliui reklamų
Žaidimas gerai pasensta ir greitai erzina, kai yra daugiau skelbimų nei žaidimų. Buvo daug geriau, kai nebuvo tiek daug skelbimų.
Geras žaidimas, priverčia susimąstyti.
Linksmos ir tikrai pergalės vertos strategijos
Šis žaidimas yra labai paprastas. Tai tik kopija to, kur yra mano vanduo, bet jame pilna skelbimų. Vienintelė priežastis, kodėl skiriu 2 žvaigždutes, o ne 1 žvaigždutę, yra ta, kad išjungę „Wi-Fi“ galite susilaikyti nuo skelbimų. Kai nėra skelbimų, žaidimas yra šiek tiek geras. Kaip jau sakiau, šis žaidimas yra neoriginalus ir kūrėjai tik bando greitai iš jo pasipelnyti. Tai tik klasikinis žaidimas, kuriame gausu skelbimų tik tam, kad užsidirbtų pinigų.
Programa buvo užšaldyta arba nebuvo atidaryta pastarąsias dvi savaites. Tikiuosi, kad jie galės tai išspręsti, ypač todėl, kad aš nesu vienintelis, turintis šią problemą. Jūsų gruodžio 6 d. atnaujinimas gali būti susijęs su šia problema. Puikus žaidimas dirbant.
Šiuo metu mano vienintelė problema yra tai, kad jums reikia įspėti apie EPILEPSiją šiame žaidime. Žaidime yra triktis, kai visas ekranas išsiskleidžia ir galite matyti žaidimo kūrimo sluoksnius. (Jūs matote dalykus už dalykų arba aiškiai matote, ko neturėtumėte matyti, nes tai yra žaidimo foninė / kūrimo dalis). Turėtumėte matyti tik scenos lygius. Daugiau nei pusę laiko turiu nustoti žaisti, nes man skauda galvą, kai bandau žaisti žaidimą, kai jis trikdo. ĮSPĖJITE DĖL epilepsijos!!
Dig This! Слагалице xyc
Iš puikaus žaidimo jis tapo erzinančiu vienu būdu per daug skelbimų, manau, jo nepakanka mažo langelio ekrano apačioje, kai žaidžiate visą laiką. jūs turite žiūrėti skelbimus kiekvieną kartą, kai pereinate į kitą lygį arba jei pralaimi, žinau, kad kūrėjai turi gauti atlyginimą, bet dabar jūs tiesiog buvote godus. Kokia gaila, kad pašalinus nebeištvėrė. ☹
Per daug skelbimų. Paskutinis lašas, kuriuo galiu pašalinti šį žaidimą, yra reklaminė juosta, esanti žaidimo ekrano viduryje ir negaliu žaisti. Skelbimai nemokamuose žaidimuose yra tinkami. Bet kai pasidaro godus. Jūs prarasite žaidėjus ir jūsų skelbimai net negaus jokių vaizdų.
Neblogas dėlionės žaidimas... Jei pavyksta įveikti nuolatinius 30 sekundžių papildymus... Ir kas 3 ar 4 bandymai išspręsti galvosūkį, viskas pradeda klibėti kaip beprotiška... Aš patekau į Niutono dėsnių dalį ir Sutrikusios linijos, kurioms reikėjo sklandžiai kreivės, tapo toli nuo to, ko norėjau... Žaisdamas pastebėjau, kad trikdžiai reiškia, kad reikia pridėti kažką, kas man nerūpi, kad švaistysiu savo laiką... Nebandysiu šio žaidimo vėl... Liūdna irgi... Tai žadėjo daug...
Geriausias dėlionės žaidimas, kurį žaidžiau kurį laiką.
Blogas atsakymas, skelbimai užstringa, neveikia, šiukšlių programa.
Mėgsta žaisti ir anūkams!!
Dig This! Puzzle vyp
Padorus žaidimas, bet yra DAUG SKELBIMŲ. Aš turiu galvoje, DAUG. Jie nori 4 USD, kad juos išjungtų, tačiau dar nėra tikras, ar man taip patinka žaidimas. Tikriausiai būčiau tai padaręs jau už 2 dolerius...Žinau, kad tai smulkmena, bet yra tiek daug nemokamų žaidimų, kurių vargu ar kada moku.
NENAUDOKITE – jūs iš esmės uždirbate iš skelbimų. Išlaikyti lygį? Štai reklama!Per pastarąsias 20 sekundžių nematėte skelbimo? Štai reklama! Norite auksinės žvaigždės už žalią kamuoliuką į puodelį? Prisukite, štai reklama! Esu 100% įsitikinęs, kad kažkokia reklamos rinkodaros įmonė sukūrė šį žaidimą, o paskui atvedė mus visus čia su blizgančiu žaliu kamuoliuku, kad parodytų kuo daugiau reklamų, kol mums atsibodo ir ištrintume šį dalyką.
Dope praleisti laiką. Tik OG atsimena, kad jį kasti
Šis žaidimas buvo labai įdomus ir labai įtraukiantis. Man patinka protui keliantys iššūkių lygiai. Bet staiga jis vis išeidavo iš ap. Labai erzina lygio viduryje. Iš naujo įdiegta ir nepadėjo, todėl teko pradėti iš naujo nuo 1 lygio... nieko tokio. Tikimės, kad tai greitai bus ištaisyta, kad galėčiau grįžti ten, kur buvau prieš išmontuojant.
Labai sužavėta. Atrodo, kad kūrėjai daug galvoja apie kiekvieną lygį ir yra daugybė lygių. Skirtingai nuo kitų žaidimų, verta pirkti be skelbimų.
Kvailas paprastas su daugybe lygių... Kas yra gerai, nes taip pat sukelia priklausomybę. Priminimas, kad grafika ir istorija nėra svarbūs tiek, kiek geras žaidimo būdas ir smagi koncepcija. Tai nemokama, todėl tiesiog išbandykite! - Ką tik gavau 3 nemokamus sprendimus... manau, žaisdamas praleidau 6 valandas, kol juos gavau. Puikiai atliktas įžūlus judesys, kuris man patinka 😄
Man patiko pirmą kartą, kai žaidžiau. Man irgi toli pavyko.Apskaičiuokite atkovotą kamuolį ir pagreitį veiksmo ir reakcijos tikslumu, kad įmestumėte kamuoliukus į tinkamą krepšį. Tu priverti mane susimąstyti ir todėl tu man patinki. TM
Atsisiųskite, jei norite žiūrėti skelbimus, o ne žaisti. Liūdna, nes tai labai įdomus ir įtraukiantis žaidimas.Suprasčiau skelbimą po kiekvieno lygio ar dviejų, bet skelbimą po kiekvieno lygio ir po kiekvieno paleidimo iš naujo. Kai kurie skelbimai trunka 30 sekundžių, nepraleidžiant. Ir taip, aš žinau apie aukščiausios kokybės lygį. Tačiau neišleisite pinigų žaidimui be galimybės pakartoti.
Žaidimas padorus, bet skelbimai įkyrūs, dažni ir beprotiškai ilgi. Iš naujo paleiskite lygį, 30 sekundžių skelbimą. Užbaikite lygį, 30 sekundžių skelbimas. Reklamos skelbimas... atima linksmybes... ir jie paslepia arba pašalina skelbimo uždarymo mygtukus, priverčia vėl ir vėl paleisti žaidimų parduotuvę... tik pagaliau pašalinta, praleidžia daug laiko žiūrint reklamas per žaidimą.
Priklausomybė... kol nustojo veikti. Aš baigiau visus įmanomus lentos lygius iki pakilimo lygio. jis nustojo veikti ir neleidžia man pereiti į kitą lygį. Man dėl to labai liūdna, nes man patinka tai žaisti leisdamas laiką ir kartais praleisiu per daug laiko. nežinau, kodėl tai leidžia mano vyrui žaisti toliau, bet manasis to nedaro. tai erzina!!!!!!! išspręskite šią problemą, nenorėsiu pradėti iš naujo, susirasiu naują žaidimą.
Nuolatinis iššūkis labai džiugina.
Įdomus žaidimas, bet LABAI per daug skelbimų ir jie per ilgi. Kiekviename kitame lygyje yra priverstinis 30 sekundžių skelbimas. Dėl to praradau susidomėjimą žaisti. Taigi aš jį pašalinau. Gėda, buvo smagu 12 raundų, kuriuos įveikiau, bet 6 minutės reklamų jį sugadino.
Šis žaidimas yra labai niūrokas, kai pirmą kartą pradedi žaisti, atrodo, kad jis veikia gerai, o tada jis paleidžiamas, purvas, kurį kasi, nebebyra, tada telefonas labai įkais, tada jis tik pradės grįždamas į žaidimo pradžią, manau, kad žaidime yra virusas, kuris, žinoma, bando užpulti žmones, kurie jį atsisiuntė.
Žaidimas smagus. Reklama, kaip nurodyta kituose įrašuose, yra nemaloni. Mano didžiausia problema buvo ta, kad kiekvieną kartą, kai po dienos pridėjau šią programą, mano telefone nebuvo rodoma SIM kortelės klaida..... kai žaidimas buvo ištrintas, mano telefonas buvo gerai..... sutapimas? Galbūt, bet aš daugiau nerizikuosiu.
Man patinka žaidimas... bet ten tiesiog per daug pertraukiamų reklamų... tai itin didelio susikaupimo ir smegenų taktikos žaidimas... taigi dėl tiek daug trukdžių net nenoriu jo žaisti... tai mane paverčia visiškai išjungti
Tobulas laiko praleidimo žaidimas
Iš pradžių tai gali atrodyti lengva, bet neleiskite, kad tai jūsų apgautų. Aukštesniuose lygiuose tai darosi labai sunku. Labai smagu tiems, kurie mėgsta iššūkius. Vienintelė priežastis, dėl kurios nubraukiu vieną žvaigždutę, yra dėl skelbimų.
Keičiu savo balą iš 5 į 3, nes 45 lygyje žaidimas stringa taip dažnai, kad tapo nebeįmanomas. Išbandžiau visus sveiko proto metodus, kad išspręsčiau problemą, deja, nesėkmingai. Buvo puiku, kol tai truko. Dabar aš einu ieškoti naujo žaidimo!
Žaidimas yra geras, bet po kelių pirmųjų lygių jis jaučiasi neįkvėptas. Taip pat po kiekvieno lygio turėsite matyti tą patį iššokantį skelbimą. Nors skelbimai nėra tai, dėl ko šis žaidimas jaučiasi negyvas. Kažko trūksta, kad žaidėjas tikrai linksmintųsi.
Šis žaidimas yra labai priklausomas. Neabejotinai iššūkis. Negaliu nuleisti. Bet priedai labai, labai erzina. Jie ateina per greitai. Leiskite man padaryti 3 ar 4, kol pamatysiu pridėjimą. Nes tai privers mane jį NUSTATYTI.
Įdomus žaidimas... sudėtingas. Visą laiką nauji lygiai. Verta pirkti ir galite žaisti neprisijungę.
Man patinka šis žaidimas. Tai nuostabu ir kartais mane palaiko valandų valandas. Atsisiųskite jį. Noriu suteikti 5 žvaigždučių įvertinimą, bet „f@!&ing“ jų pačių žaidimo reklama mane erzina visais lygmenimis, turiu skelbimą „iškirpti tai“ ir kas antrą kartą paspaudęs pakartojimą vėl matau skelbimą, žaidžiu vieną Iš savo žaidimų nesiūlykite kito, man patinka šis, todėl negaliu su tuo susitvarkyti. Panašu, kad kūrėjai yra godūs, jūs jau gaunate užmokestį per skelbimus, neverskite manęs atsisiųsti kito žaidimo. Dėkoju
Dig This! Слагалице xyc
Vienas iš mano patarimų, kai man nuobodu. Aš visada esu labai patenkintas savimi, kad užbaigiu LVL.
Puikus žaidimas kol kas! Labai smagu. Dėlionės reikia šiek tiek planuoti, tačiau jos nėra pernelyg sudėtingos. Lengva žaisti. Puikiai atrodo.Būtų 5 žvaigždutės, JEI PO KIEKVIENOS PAŽYMĖJIMO NEBŪTŲ SKELBIMO. Suprantu, kad reikia skelbimų, bet tai juokinga. Ištrinu fantastišką žaidimą, nes daugiau laiko praleidžiu žiūrėdamas skelbimus nei žaisdamas. Kūrėjai tikrai turi sugalvoti geresnę skelbimų sistemą. Galbūt kas pora galvosūkių ar skelbimų, kad gautų papildomos pagalbos, arba atrakinama ši reklama po kiekvieno žaidimo yra beprotiška
Nekenčia reklamos, bet myli šį sudėtingą žaidimą!
Įdomus ir sudėtingas žaidimas, bet šventas reklamos aparatas Betmenas! Kiekviename kitame lygyje arba kiekvieną kartą bandant iš naujo turite žiūrėti skelbimą, kuris pašalintas juokinga. Moderacijos kūrėjas! Sušvelninkite tai, kad mažiau žmonių jaustųsi prastai, o mažiau pašalins ir atspės ką – gausite daugiau pajamų iš reklamos. Kvailas modelis, skirtas užpilti vartotojus skelbimais ir juos pašalinti. Įvertintas viena žvaigždute už gerą žaidimą dėl daugybės skelbimų, kuriuos esate priversti žiūrėti. Vartotojai turėtų pašalinti šį žaidimą ir kitus panašius dalykus
Atnaujinimo funkcija neveikia.