Post by traculidledne on Feb 19, 2022 3:55:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključati resurs ▞▞▞
▞▞▞ Candy Fever 2022 version ▞▞▞
Candy Fever Dažādas spēles mpr
Upravo je počela igra. Čekamo da vidimo koliko će to biti izazov. Ništa loše u izazovu !!
Sviđa mi se igra...ali reklame su previše dosadne....
Zvuči nedovoljno energično
To je smiješno. Imate još jednu za pobjedu. Igra gotova oh
Zabavna igra, ali dodir zaslona često nije točan. Napravljeni potezi su često isključeni. Zajednice nema.
Superhero Car: Mega Ramp Games Nuotykių qeav
na mnoge oglase. molim manje oglasa
To je baš kao slatkiš. Ali dobro je.
Nema objašnjenja kako igrati svaku igru Vrlo frustrirajuće !! Kao 6-18
Razina 10-51 akadluleki senziwa izilima😏🥺. Primoran sam deinstalirati ovu igru kako bih napravio neke za nove igre
Do sada je tek počelo jako ugodno, sviđa mi se
nije loša igra ,,,,zaljubila se bt radi na reklamama
ne mogu igrati. ne otvarajte novo područje.mi jesmo
Svira kao slatkiš. Ali kontrole su malo izvan sudopera. Nije dovoljno da prestanem igrati. ali dovoljno da sam primijetio.
Super igra, ali ponekad teška
Zaglavio sam u istom svijetu 4 level 3 već godinu dana sam napustio igru na sedam ili osam mjeseci, pokušao sam ponovo, prođi je i još uvijek sam zapeo pa je vrijeme za brisanje
Nevjerojatno, dobro. time pass igra .lijepo za igranje i jednostavno i vrlo jednostavno.
Sjajan meč-3 bez svih gluposti (turnira, pojačivača, itd.) koji vam smetaju!
To je fantastična igra. To nas tjera da zaboravimo na brige i napetost naše svakodnevne rutine. Čini nas sretnima.Obožavam ovu igru
Sranje je dum game i dum game play.. Nemojte preuzimati ovu igru..
Igra je tako lijepa sa sjajnom umirujućom glazbom i ne treba dugo da se učita.
To je jako dobra igra samo da ne doživim tešku fazu....sve sam završio
Ovo je dosadna igra, dečki, vrlo je mastna igra😃😃😂😂😁🐭🐭🐭🐭
Volim to. vrlo zarazna osim što je glazba jednosmjerna .
Kada dođete do pruga u istom smjeru, igra ne izračunava drugi pogodak.. itd. I zašto je nemoguće prijeći na posljednju razinu. Potrebno je završiti sve prethodne razine s 3 zvjezdice što je nemoguće na nekoliko razina. Plz popravi ovo.
igra ponekad ide svojim putem iako sam dotaknuo polja koja želim pomaknuti
ovo je zabavna igra, ali oglasi su prilično ometajući
Candy Fever عمومی drd
Ne znam je li ova igra nova ili stara aplikacija. U svakom slučaju ne znam kako sam to propustio. Volim to. Boje i grafika su prekrasne. Taman mi izazova, ali ne toliko da mi dosadi jer nemam šanse pobijediti!!! Preporučam ovu igru svima koji vole igrati ovu vrstu igrica. Probaj,!!! Mislim da će ti se svidjeti.
Dobra igra ali previše reklama
Candy Fever معمولی meyw
Zabava održava um zaokupljenim i tihim opuštanjem. Stvarno sam uživao u sebi, ne mogu prestati
Sviđa mi se što su komadi za igru veći od ostalih dijelova igre
previše oglasa
to je dobra igra ..................................................ali stat će ponekad više ................................................. ....................pa čak i mi ne igramo ovu igru uopće dodirujući je................. ........................................ također zatvara aplikaciju ...... .................... pa na ovaj način................... ............................... možemo reći i da je to i najgora igra...... ... .......................zašto je ocjena ove igre visoka.
Ja i svi moji prijatelji smo zapeli u fazi 17.... Nije normalno da 5 ljudi ne može proći ovu fazu... Nešto nije u redu....
dosadno se ponavlja i lako je dobro za dijete, loša glazba i spori pokreti, uopće nisu zanimljivi.
Sviđa mi se igra, ali može imati aplikacije u kojima možete dobiti besplatne okrete i poteze
Dosadne i ometajuće reklame
Dobra igra, uživao sam, ali razina 3-24 je nemoguća misija za deinstaliranje...game jam hogae hai pleasesahi kare.v lijepa igra, ali 7_3 je nemoguća, potrebno je nešto promijeniti
Puno reklama, ali puno igre
Volim to. Više dodataka nego prije. Zapeo na lv 6-2
Ova igra je vrlo nevjerojatna, od lake do teške razine. Teška razina počinje 8-35, ova razina je tako teška. U svakom slučaju igra je tako nevjerojatna, preuzmite, igrajte i uživajte u njoj, ali razinu 10-51 nemoguće je proći, igra je kraj.
Završio sam 492 razine i igra neće ići naprijed. jesam li završio???
Brza zabava i dobra igra za vježbanje očiju i uma
Ove igre su ZABAVNE i postaju izazovnije. Nadam se da će svi igrati i vidjeti iz prve ruke da su ove igre stvarno zabavne i izazivaju vaš um!!! ☺
Nevjerojatna igra Tako jednostavna, ali tako cool, sviđa mi se