Post by traculidledne on Feb 19, 2022 3:58:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają monety ▞▞▞
▞▞▞ Modern Warplanes: PvP Warfare 2022 version ▞▞▞
Modern Warplanes: PvP Warfare Aksiyon tgf
Bardzo dobra gra, dopóki nie osiągniesz wysokich poziomów, staje się grą pieniężną, aby nadążać za przeciwnikami w grze online, a najgorsze w historii to kontrola lewą ręką i nie możesz tego zmienić Aktualizacja: po osiągnięciu poziomu 17 możesz spotkać poziom 24 i jest bardziej zaawansowany w strzelaniu i sterowaniu lotem, dzięki czemu możesz grać w całą grę zabijając innych oprócz nich Nieuczciwa gra zmusza cię do ale niektórych pakietów lub nawet aktualizacji pocisków za pieniądze Myślę, że wkrótce to usunę
Modern Warplanes: PvP Warfare Акционе nvjb
Słaba grafika
Be zna dzie ja
Doświadczenie to bardzo zainteresowało, misja świetna, ale zbyt długo na zakup wybranego samolotu, a dokładniej, daje nam dźwignię w wyborze, jasne potrzeby pilnie powtarzamy, kochamy to. / runda za długa, w czasie trwania, to bardzo pouczające, dlaczego dać 5 gwiazdek, dzięki dobrze, za cały wysiłek w being, szczęście, światu, aby pozbyć się stresu
Gra zbyt często się zawiesza. Odinstalowany. Tracisz całą swoją ciężką pracę, a ja zmęczyłem się po 10-11 razach. Opóźnione sterowanie, które próbuje automatycznie celować, ale zawsze celownik jest zawsze źle ustawiony. Większość graczy ma tak wysoką zbroję, że po prostu pędzą przez twoje pociski, pociski i samolot, nawet nie strzelając i nie otrzymując żadnych obrażeń. Kosztowne ulepszenia.
Nie warto grać .... Nie instaluj tej gry .... Wszystko sprowadza się do zapłaty i wygrania, w przeciwnym razie twój tyłek zostanie okrzyknięty przez wydających gotówkę podczas bitwy ..... To nie jest gra przyjazna dla darmowych graczy.. ... Ostatnio usunęli nawet pudełka z boosterami, które można kupić za srebrne i złote monety, co bardzo utrudni nawet darmowym graczom..... Nie instaluj tej gry, powtarzam, nie instaluj
Działa, ale nadal nie jest stabilny w odniesieniu do rozgrywki wizualnej
Trochę w tą grę ale myślę, że ma trochę dużo małych płatności, ponieważ dużo lata samolotami Premium od grama początkowego Gracza nie ma szansy plus jeszcze nie ma kojarzeń i dobierania losowych graczy.
Jeśli nie masz dużo gotówki do wydania na tę grę, marnujesz swój czas. A na marginesie to nic w porównaniu do skrzydeł wojennych. War Wings była prawdopodobnie najlepszą grą, jaką kiedykolwiek wyprodukowano, jeśli chodzi o internetową bitwę powietrzną i muszą ją przywrócić lub stworzyć coś, korzystając z aplikacji War Wings jako modelu. Lub po prostu przywróć War Wings z powrotem, gra była Fab, umiejętnością ciężarówki w grze, a grafika, której się uczę, jest astronomiczna w porównaniu z tym, co jest tutaj, z czym spotkałem się do tej pory.
Fajnie, ale proszę o lepszą kontrolę. wszystkie są idealne, ale jestem lepszy, gdy jego grafika może uzyskać więcej zmian. proszę dodać kilka nowych zasad. Dodaj więcej nowych samolotów i ulepsz system broni, dodaj nowe bronie, które mają laser. daj system zoom i daj nowoczesny typ samolotu.
Gra wydawała się sprawiedliwa. Następnie 20 meczów zostaje umieszczonych w nieuczciwych meczach, w których jest tylko jedzeniem dla płacących graczy. Albo faceci z maksymalnymi lvlami... po prostu zatrzymują swoje samoloty i strzelają pociskami, które trwają wiecznie i nigdy nie chybiają... poza tą wspaniałą grą... teraz spędź tydzień na podnoszeniu poziomu mojego samolotu...
Fenomenalna grafika, poza wyjątkową rozgrywką, bardzo dobrze zaprojektowana i solidna prezentacja! PROPS dla programistów i programistów. Zdecydowanie najlepszy w swojej kategorii gier. 4 inne gry z samolotami bojowymi/tak zwanymi myśliwcami zostaną odinstalowane! Porównanie czasu i przestrzeni w moim telefonie. Musi mieć „Nowoczesny klasyk”
ok
Powinien istnieć sposób na zmianę kontroli. To dziwne, że próbujesz latać samolotem w walce, ale samolot spada, gdy pociągniesz drążek sterowania w dół. Powinien być odwrócony. Odinstaluj natychmiast po zaledwie kilku minutach pobierania. Tak rozczarowujące.
Skullgirls: Fighting RPG Veiksmas xgu
absolutnie bez sensu nawet grać. HAKERY, flary nie robią dosłownie nic, uniki nie robią dosłownie nic, po prostu usuń ze sklepu zabaw, jest to takie złe
Dlaczego dostęp do karty SD mój telefon Szpieguj moją kartę SD
Gra działa dobrze, ale awansowanie lub ulepszanie zajmuje wieczność, chyba że chcesz wydać dużo pieniędzy. Nie byłoby tak źle, gdybyś szybciej zrobił więcej srebra i złota. w grze jest dosłownie odrzutowiec, który kosztuje 100 USD.
To dobra gra, ale trochę niesprawiedliwa. Płacenie za dobrego gracza to bułka z masłem i jak zauważyłem, jeśli wydasz pieniądze, tylko ty będziesz w stanie wygrać... Dobre umiejętności nie są najważniejsze... Zero gwiazdek, gdybym mógł. Naprawdę łatwo jest być dobrym graczem, jeśli za to płacisz... Wydawaj pieniądze, a będziesz przegrany!!!!!
Po prostu was nie rozumiem... Każda gra staje się łatwiejsza i bardziej pocieszająca po aktualizacjach... Ale dla was, nie mam pojęcia, dlaczego, do diabła, uczyniliście tę grę tak trudną! Kiedyś to była dobra gra. Ale teraz nie mogę dostać takiej nagrody, jaką otrzymywałem po zniszczeniu innych samolotów. Większość moich zabójstw nie jest liczona. Wybrzeża dla samolotów są znacznie wyższe, niż kiedykolwiek sobie wyobrażałem. Szkoda, że nie aktualizowałem gry. Mam dla ciebie tylko 3*. Mam nadzieję, że sprawisz, że gra będzie trochę wygodniejsza
Fajna gryka
Po pobraniu ostatniej linii , pobrałeś grać w grykuje, że nie mam tej metody i grać tak dalej w kółko... Nie da się grać
Swietna grafika szkoda ze beczek nie mozna zrobic walka online jest kozacka;)
taka se można powiedziec.ze.nawet spoko gdyby nie to samoloty som za drogie!
Gra jest bezbłędna i bardzo przyjemna.. Jednak podczas lotu w górę powinno być więcej niż 20 000 stóp i nie należy przewracać się do strefy walki, gdy odlatuje. Daje nam to większą kontrolę nad grą i czas na strategię. Chciałbym również używać kamery na desce rozdzielczej podczas lotu. W każdym razie jest to najlepsza jak dotąd gra dla tych, którzy lubią gry latające, dzięki czemu gracz jest zajęty i aktywny agresywny przez cały czas podczas gry..
Zabawna gra. Ale... Za każdym razem, gdy dołączasz do meczu, zostajesz zaatakowany przez pociski, a flary nic nie robią. Masz szczęście, że przez 5 sekund nie zostaniesz zniszczony przez pociski. samoloty są realistyczne, ale trudno je wyrównać. Świetna gra na początku, ale naprawdę wymaga poprawy. Ma jednak ogromny potencjał!
I co wy myślicie, że to jest fajnie czy co 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😿😿😿😿😭😭😭😭😭😭😱😨😢😛😛 😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛.
Po prostu kolejna grabież pieniędzy, aby zagrać w grę. Nie możesz nic zrobić z ludźmi, którzy wydali więcej pieniędzy i kupili potężny odrzutowiec i nie możesz z nimi wygrać. A swatacz wystawia tych wydających pieniądze graczy przeciwko ludziom, którzy dopiero zaczęli i nie mają nic do odparcia. W tej grze nie ma elementu umiejętności. Po prostu zapłać, aby wygrać. Jedna z najgorszych gier w historii, której nienawidziłem, przysięgam
Zwykły koszt to za dużo i należy go zmniejszyć, ale gra jest fajna
To dobra gra, ale kiedy dojdziesz do poziomu A, staniesz przeciwko graczom, którzy mają naprawdę broń OP (np. Laser), za którą programiści oczekują, że zapłacisz, czyniąc ją wartą wiele kredytów, wtedy możesz faktycznie zarobić. Więc jeśli nie masz nic przeciwko zapłaceniu PRAWDZIWYCH PIENIĄDZE za tę grę, weź ją EDIT: jedyny problem, jaki mam, to fakt, że cena (waluta w grze) za taką broń jest zbyt wysoka i co najwyżej zarobisz tylko 1200 gier. I jest bardzo mało prawdopodobne, że zrobisz taką grę. Bo ciągle umieram z powodu broni.
Jak to było? ,,ZAPIERAJĄCA W DECH PIERŚSIACH BITWY SAMOLOTÓW'' wysokość jednego źródła do spamu rakietami
Wywala z gry podczas platnosci
To jedyna gra na telefon komórkowy, która wydaje mi się grą na konsolę. Gram od lat. Chciałbym zobaczyć listę wszystkich rang, mam teraz 13 lat. Czy aktualizacja właśnie wróciła do starego sterowania w Modern Warplanes V? I zastanawiam się, czy ktoś może bardziej wyjaśnić funkcję przegrzewania. Dziękuję.
Do dupy nie da się minuty wytrzymać
Ogólnie świetna grafika i kontrola. Powód jednej gwiazdki. Zdobądź posortowane mecze śmierci, balans graczy nie istnieje. Jako gracz niższego poziomu nie masz szans na zdobycie wystarczającej liczby punktów, aby w ogóle awansować, ponieważ rywalizowałeś z graczami o wyższym poziomie w samolotach wyższego poziomu, które po prostu nieustannie cię niszczą. Twoja jedyna szansa jest taka, jeśli chcesz wydać dużą ilość prawdziwej waluty na wypłatę, aby wygrać
Świetne, dodaj misje kampanii o 10-20 misjach (z misjami, które wyglądają jak w erze przed-przyszłej), nowy niestandardowy tryb offline, nowe nowoczesne i futurystyczne samoloty bojowe, samoloty ze specjalną bronią i miejscami na broń, samoloty bojowe z niezmienną armatą, nowość sterowanie, broń ręczna, przyciski broni głównej, dodatkowej i specjalnej, prawdziwy prosty ogień z celownikiem, gdzie strzelać, potem rzuty i pętle, a potem intro, a czy macie stronę internetową, na której możemy udostępniać zdjęcia, rysunki i sugestie?
Dobre
Sztucznosc w tej grze mnie przeraza.To nie jest dobre sterowanie.To jest samosterowanie.
Grałem w tę grę od jakiegoś czasu i jest dobra, jest całkiem fajna i dość łatwo jest się poruszać, jednak flary muszą być dużo ulepszone, a inna mapa lub 2 byłyby bardzo miłe, a także zwiększenie nagrody za reklamy. to wydaje się działać
Za każdym razem i mam na myśli za każdym razem, gdy jest aktualizacja .... i jest ich dużo .... mój telefon się psuje .... tak, jest wielu oszustów ... ale płacą pieniądze za kupowanie rzeczy ... pieniądze mówią... tak długo, jak płacisz... możesz oszukiwać... latanie do tyłu jest fajne... także znika przed oddaniem strzału... jest x 31, który chowa się za skałą z ogonem w wodzie... .nieruchomy ...to też dobra sztuczka ....Właśnie odinstalowałem. Tak
Modern Warplanes: PvP Warfare Jangovar vti
Bardzo dobra gra
Fajne ale dużo pamięci
Przemówił
szkoda ze to się nie zapisuje w . właścicielem wszystko wykupił wszystkie samoloty , broń itd . i dziś po resecie tel wszystko usuneł . lipa
Sama gra jest w porządku. Jednak kojarzenie jest dalekie od ideału i zawodności. Zostaniesz dopasowany do graczy poniżej twojej rangi i nadal będziesz mieć przeładowany sprzęt lepszy niż twój. Lubię tę grę, ale jest po prostu frustrująca, gdy nie jest sprawiedliwa. Co więcej, zdobywanie lepszego sprzętu wymaga dużo grindowania i jest bardzo powtarzalne. Ta gra mogłaby być znacznie lepsza, gdyby twórcy słuchali swoich graczy i wdrażali sugestie do gry.
Naprawdę gra akcji z najwyższej półki! Jedna z najlepszych grafik, jakie kiedykolwiek widziałem na telefonie komórkowym! Jedynym poważnym problemem jest tutaj matchmaking, kiedy gracze przechodzą do klasy A, ZAWSZE napotykają klasę S, która jest dla nich zdecydowanie zbyt OP… Polecam grupowanie samolotów poziomu S i wyższych wyłącznie.
Najlepsza gra do grania, ale jedna rzecz idzie nie tak, gra leży i podczas walki pokazuje mi powiadomienie, że gra nie działa i bardzo dzwonię z tego powodu proszę o naprawienie tego dziękuję
Dałbym więcej, ale... Kiedyś naprawdę kochałem tę grę. Powoli nie gra z powodu dopasowania jest okropna. Nie jest tak zabawne, gdy nie masz świetnego samolotu i zostajesz dopasowany do samolotu z laserami i pracami.