Post by traculidledne on Feb 19, 2022 4:07:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Turtles: Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Turtles: Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами увеличават жетоните ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Turtles: Legends 2022 version ▞▞▞
Не може да ми се изтегли.
Ninja Turtles: Legends பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் gamw
Много ми хареса👑
Serv dnaj
Тази игра ми дава вируси
Музиката не работи.. Изглежда, че никой вече не играе тази игра..
Много готина игра
Това е най-добрата игра за нинджа, която някога съм играл! Отключвате най-добрите герои от цялата серия TMNT и други различни награди! Оценете невероятната работа в тази игра.
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Аркаде ewn
Ninja Turtles: Legends Rollespil wrqw
Хубава игра, но вие, момчета, трябва да добавите класически splinter и kintaro и kavaxes и undead shredder като герои, за да могат хората да получат шанс да ги отключат в пакети и предизвикателства и моля, добавете ги към играта, защото мисля, че всеки ги иска като charchters и в игра
Ninja Turtles: Legends રોલ પ્લેઇંગ bcct
Това е страхотна игра, поне според мен. Става дума за това, че изграждате своя екип и ставате по-силни. Вие също с бойни босове и събирате различни герои от вселената на костенурките нинджа. Така че, ако харесвате игрите с легенди и обичате тинейджърските костенурки нинджа, това е играта за вас.
Топ игра
това е много забавна игра, но аз я оцених с 3 звезди, защото разликата в нивата е толкова голяма, помислете за това така, вашето ниво 15 и следващите етапи enmeys са ниво 20 и трябва да шлифирате 2 часа, за да стигнете до това ниво, само за да разберете, че следващите нива enmys са ниво 25, получаваш го, но освен това е наистина забавна игра и я препоръчвам. просто се пригответе за смилане
Много добра игра
Играта е забавна, но има няколко неща, които са малко досадни. Тази игра е много голям гайнд за опит и мутаген. Трябва да има по-лесни начини за начинаещи. Много е неприятно, че можем да мелим само за ограничено време заради пицата. Това наистина затруднява смилането и подобряването. На началната страница също трябва да има лесен начин за нулиране на целия си напредък. Защото се свързах с тях и напредъкът ми никога не беше нулиран. Когато деинсталирам тази игра и я инсталирам отново, напредъкът се запазва.
Най-добрата игра на всички времена
Наистина ми хареса да играя тази игра, особено защото ми върна много спомени от старото телевизионно шоу. Харесва ми как е направен враг залавянето на Рафаел Донатело и Микеланджело и Леонардо, за да бъдат тези, които спасяват костенурките, но едно нещо, което намерих за странно, е ДНК на Рафаел, която можете да получите от ежедневното търсене, въпреки че имате нужда от 70, така че това има смисъл, но все пак беше много лесно, получих го на ниво 30, но си заслужаваше. Също така Шредър в постиженията имам предвид, че той се нуждае от 70 ДНК, за да го разбера
Супер игра Харесвам тази игра. Мисля, че ако можете да задържите тъмни мутантни костенурки нинджа, ще бъде страхотно.
Единственото което е тъпо е че ако гъбите са на твоето ниво не можеш да ги победиш
Много ми харесва тази игра. Героите, произведенията на изкуството, събитията и историята са страхотни. Не мога да играя повече, всичко, което прави, е да изтегля допълнителни файлове и замръзва. Опитах много пъти да изтегля отново допълнителната актуализация, но все още има същия проблем. Загубих доста време, опитвайки се да го изтегля отново и все още не мога да играя както преди.
Страхотната най-добра игра за всички времена. Би било по-добре, ако беше офлайн
Имах тази игра на стария си телефон и беше забавно. Но имам нов телефон и току-що го изтеглих и сега не мога да премина през началото на нивото на урока. Когато докосна иконата на зъбно колело в горния ъгъл, докато играта инструктира, нищо не се случва и не мога да заобиколя тази стъпка.
Ninja Turtles: Legends Hry na hrdinov zfql
Забавно е и има забавна тема. Изисква доста тежко смилане, започващо около lvl 15 или така, а покупките в приложението са прекомерни.
ТАЗИ ИГРА Е ЕПИЧНА! Обичам всичко в него. Всичко, което трябва да кажа, е, че е по-трудно да получите Super Shredder и Usagi Yojimbo. Освен това, една от най-добрите мобилни игри, които съм играл
Супер
страхотно страхотно забавление, но трябва повече, филмова версия на splinter, би било хубаво, но остарява бързо, губи много интерес след глава 3.
Играта е супер но игрите я един, два пъти и нестава
Който и да е бил водещ дизайнер на тази „игра“, трябва да загуби работата си и да бъде белязан с черни белези в игровата индустрия до края на живота си. Напредъкът, за да направите каквото и да е, е ужасно бавен, до степен, че ще ви отнеме ДНИ, за да получите няколко парчета за герой. Което е важно, защото ако героят няма повече от 1 звезда, той не може да надмине ниво 20.Играта е разбита до степен, че можете да губите битки с автоматична печалба. Тази игра трябва да изписва "game" с "sh" вместо "g".
Играта е много хубава И си мисля дали ще има новия ти атеисти това ще бъде много хубаво😎😎😎😎😎😎 Толкова е хубава игра че плача😂😂😂😂😂
Ужасно, играта ви е бъгове и бъгове. Преди правех турнири, сега играта СЕ СРИВА, когато се опитам да пвп. В крайна сметка рестартирам играта, но това е загуба, като загуба, тъй като играта ми се срива, бивайки се с други играчи. Много лоша грешка, кара ме да не искам да играя
Обичам тази игра, но има нужда от повече актуализации, като когато костенурките отидоха в космоса. Също така трябваше да започна отначало тази игра и похарчих около 500 долара или повече за тази игра
Имам проблем всеки път, когато вляза в турнирен режим. През повечето време замръзва.
Тъпооооооооооооо.
Играта е хубава но поняко ме побърква че всички губя и това е гадно
Забавна игра, нивата, необходими за правене на нещо, са твърде високи. Определено плаща за игра.
Супер
Абсолютно обичам тази игра, графиката и героите, единственото нещо, което би я направило още по-добра, е ако добавите още герои, т.е. шредер на филми, направите филма Karia играем герой и Shredder (без неговата броня и маска) като цяло, страхотна игра и Пристрастен съм.
изхвърляме без видима причина точно докато играя и изведнъж виждам началния екран
Върхът
Играя го 24/7