Post by traculidledne on Feb 19, 2022 4:16:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats σημεία γεννήτριας ▞▞▞
▞▞▞ Flight Pilot Simulator 3D 2022 version ▞▞▞
Dn anoige katholou sthn arxh alla meta anoikse kai htan gamato
Ακόμα δεν έχω καταφέρει να ανεφοδιάζω καύσιμα κατά την πτήση, αλλά έχω ολοκληρώσει την ειδική αποστολή μεταφοράς επιβατών και τώρα φαίνεται να ολοκληρώνω τις αποστολές αρκετά γρήγορα και να έχω φτάσει στο επίπεδο ελίτ που φαίνεται να είναι το τελικό επίπεδο. Εξακολουθώ να απολαμβάνω το παιχνίδι ακόμα και όταν απογοητεύομαι από τις αποστολές και προσπαθώ να καταλάβω τι θέλουν μερικοί από αυτούς να κάνετε πραγματικά για να ολοκληρώσετε την αποστολή. Απλώς θα προσποιηθώ ότι ο ανεφοδιασμός κατά την πτήση δεν υπάρχει και θα πάψω να ανησυχώ για αυτό.
Είναι τέλειο και είναι και λίγο δύσκολο
Καλο αλλα παιχνιδι οχι προσομοιωτης
Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά παρακαλώ αφήστε το θρύλο να γίνει πραγματικότητα.
Δεν έχει καλά μαθήματα
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι..τα γραφικά είναι φοβερά...αφήνω 3 αστέρια γιατί δεν μπορώ να μειώσω τα γραφικά μου...θα ήταν υπέροχο αν υπήρχε μια επιλογή που επιτρέπει να χαμηλώσεις λίγο τα γραφικά...τις εντολές είναι πολύ καλοί...αλλά και υπάρχει αμοιβή για να παίξεις💔...τα αεροπλάνα είναι πολύ ακριβά💔...σε γενικές γραμμές είναι καλό παιχνίδι...συνεχίστε έτσι..κάνετε εξαιρετική δουλειά😊💖
Είναι πολύ καλό παιχνίδι, αλλά πρέπει να προσθέσετε ορισμένα χαρακτηριστικά όπως αυτόματο πιλότο, σχόλια επιβατών κ.λπ
Μάλλον ωραίο, δεν υπάρχει επιλογή για αναλογικά χειριστήρια.
Εξαιρετικά διασκεδαστικό παιχνίδι, πολλές επιλογές για πτήσεις αποστολής ή ελεύθερο χρόνο πτήσης. Θέλετε να βλέπετε την ώρα της ημέρας ή/και τον καιρό να αλλάζει ενώ πετάτε αντί να περιμένετε να προσγειωθείτε και να βγείτε και να επιστρέψετε ξανά στην ελεύθερη πτήση. Επίσης, πότε μπορούμε να περιμένουμε την επόμενη σειρά προκλήσεων;!; Περίμενα πολύ καιρό τώρα!!
Ένα αστέρι γιατί δεν έχει υποστηρίξη
Το παιχνίδι είναι ωραίο αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με το επίπεδο συνοδείας. Προσπάθησα πολύ σκληρά για να πάρω αυτό το αεροπλάνο και όταν το πήρα δεν μπόρεσα καν να σηκώσω το αεροπλάνο στον αέρα και αυτό είναι σπατάλη στο παιχνίδι και σας εύχομαι να ανεβάσετε ένα καλύτερο
Το πιο χάλια παιχνίδι ποτέ, χωρίς ποιότητα, χωρίς φυσική και πρέπει να πληρώσεις για τα πάντα, είναι σαν να είσαι τρελός αυτό το παιχνίδι
Αυτή η εφαρμογή ήταν καλή, αλλά μετά την τελευταία ενημέρωση, όλα έγιναν άσχημα. Δίνει μαύρη οθόνη, είμαι Senior Captain και δεν αντέχω να ξεκινήσω από την αρχή. Δεν μπορείτε να αγοράσετε προτεινόμενα αεροπλάνα και αυτό κάνει το Masters Level τόσο δύσκολο να παίξετε, ειδικά τον ανεφοδιασμό αέρα. Τώρα ενημέρωσα την πιο πρόσφατη ενημέρωση, αλλά το παιχνίδι δεν μπορούσε να παίξει μέχρι να το παίξω με τα Παιχνίδια Google Play.
Πολύ καλό παιχνιδάκι μπράβο
Έχει δυνατότητες, αλλά τα χειριστήρια είναι κατακόρυφα και η εμφάνιση του παιχνιδιού σε οριζόντιο προσανατολισμό. Προσπάθησε να βαθμονομήσει στο μενού παύσης αλλά δεν λειτουργεί. Παρακαλώ ταξινομήστε αυτό το ζήτημα
Δεν είναι και τέλια τα γραφικά άλλα εντάξει
Έπαιξε 1 επίπεδο... μετά κόλλησε η εφαρμογή στο POP UP! "Κατεβάστε ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!" Πολύ λίγη υπομονή με αυτό, οπότε... μπουεεεε!
Είναι καλό αλλά πολλά σφάλματα και χωρίς joystick και τα χειριστήρια είναι σκληρά και τα αεροπλάνα ακριβά
Αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι ever ever ever ever ever ever ever ever ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ 😥😥😥😰😨😰😨😰👩🎎 👎👎👎 . Μην κάνετε λήψη αυτού του παιχνιδιού!!!! Θα κάψετε το μυαλό σας 🔥🔥🔥🔥⚡⚡⚡⚡ σε παρακαλώ πρέπει να με καταλάβεις🙌🙏🙏
Το παιχνίδι είναι εντάξει εκτός από το ότι συνεχίζει να προσπαθεί να σας κάνει να αγοράσετε αεροπλάνα στο παιχνίδι και είναι πονηρός για αυτό. Για το ειδικό επίπεδο για να παίξετε το παιχνίδι λέει ότι χρειάζεστε άλλο αεροπλάνο και σας δείχνει πρώτα το 7 £, ώστε να νομίζετε ότι πρέπει να πληρώσετε για να κάνετε το παιχνίδι. Και από τη στιγμή που είχα 51.000 νομίσματα, ήρθε με μια ειδική προσφορά 65.000 αντί για 350.000, οπότε θα κατέληγα να πληρώσω για νομίσματα για να πάρω την ειδική προσφορά... Μισώ τα παιχνίδια που το κάνουν αυτό.
Flight Pilot Simulator 3D Rol Oyunu gol
Μέχρι ενός έτους είναι ωραιο
Το concept είναι υπέροχο, αλλά το κατέστρεψαν με τις διαφημίσεις και αυτόν τον αλγόριθμο χρυσοθήρα. Κατά καιρούς λαμβάνετε εκπτώσεις σε ακριβά αεροπλάνα που «παραδόξως» δεν έχετε την πολυτέλεια να παρασύρετε πολλούς παίκτες να αγοράσουν νομίσματα. Εάν έχετε επιλέξει να μην το κάνετε, τότε μπορείτε να καλλιεργήσετε ώρες με τις ώρες για να αγοράσετε το ίδιο αεροπλάνο μόνο και μόνο για να μπορέσετε να συνεχίσετε να παίζετε το παιχνίδι. Πρώην. Μου πρότειναν ένα τζετ για 280k, είχα μόνο 265k που παρέλειψα, και τώρα τα 660k και η καλύτερη αποστολή δίνει 12k. Άρα 2 ώρες καλλιέργειας; Οι τιμές είναι επίσης αυξημένες.
Εντάξει, έχω παίξει αυτό το παιχνίδι για λίγο και παρατήρησα ότι οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν μόνο ένα σχέδιο για όλα τα αεροδρόμια και ο διάδρομος των αεροδρομίων είναι πολύ κοντά στην κρεμάστρα και τον πύργο ελέγχου, αυτό καθιστά πολύ δύσκολη την προσγείωση μεγάλων αεροσκαφών και τη δωρεάν πτήση λειτουργία επίσης, όταν προσγειωνόμαστε στο αεροδρόμιο για να ολοκληρώσουμε μια αποστολή (μεταφορά επιβατών) το ραντάρ δείχνει μόνο δύο πράγματα, Η σύγκρουση με άλλο αεροσκάφος είναι σχεδόν αναπόφευκτη Κατά την προσγείωση σε αεροδρόμια όπως το LONG BEACH / MOUNTAIN SIDE, διορθώστε το
τα παιχνίδια δεν ξεκινούν! μαύρη οθόνη κάθε φορά
Ίσως εάν είχε ποιο λεπτομερή textures να ήταν ποιο ωραιο
Νταξ καλό είναι
Flight Pilot Simulator 3D RPG inrx
Άθλιο game play ειδικά όποτε θέλει ελιγμούς ! Από γραφικά αρκετά καλό 2* και πολύ του είναι
Το αεροπλάνο δεν λειτουργεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ή το παιχνίδι
Φαινόταν ότι θα ήταν ένα καλό παιχνίδι, εκτός από το ότι η αυτόματη περιστροφή των τηλεφώνων μου δεν λειτουργεί και δεν μπορούσα να πετάξω το αεροπλάνο μου και συνέχισα να συντρίβομαι. Προσπάθησα να βρω μια επιλογή που θα μου επέτρεπε να χρησιμοποιήσω ένα στοιχείο ελέγχου στην οθόνη, αλλά δεν μπορούσα να βρω καμία.
Αυτό το παιχνίδι είναι χαζό όταν λέει ότι ο κινητήρας αστοχεί δεν σε αφήνει να προσγειωθείς στο γρασίδι με ένα μεγάλο αεροπλάνο 😠😠😠#μην παίξεις ποτέ αυτό το παιχνίδι # το πιο ηλίθιο παιχνίδι ποτέ
Skin Editor 3D for Minecraft Værktøjer vemf
Χρειαζόμαστε περισσότερη οπτική κάμερα
Φανταστικό παιχνίδι. Μου άρεσε πολύ, ελπίζω να απολαύσετε επίσης.
ΟΥΑΟΥ. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ-πολύ καλό, ή ίσως ο καλύτερος προσομοιωτής πτήσης στο κινητό τηλέφωνο. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ρεαλιστικό, γραφικά υψηλής ποιότητας και συνιστάται πολύ για όσους θέλουν να παίξουν ή να μάθουν να πετούν με αεροπλάνο. Υπάρχει όμως μια καθυστέρηση σε αυτό το παιχνίδι. Μερικές φορές όταν χρησιμοποιώ την κανονική μου θέση όταν κρατάω ένα τηλέφωνο, αυτό το παιχνίδι λέει ότι η θέση μου πέφτει, οπότε ναι. Σταματώ από το αεροπλάνο. Αλλά δεν πειράζει. Ο πιο ρεαλιστικός προσομοιωτής πτήσης είναι αυτός ο Flight Pilot Simulator 3D.
Το καλύτερο στο είδος του!!
Flight Pilot Simulator 3D Igranje vlog ffu
Είναι ένα πραγματικά υπέροχο παιχνίδι. Σου δίνει μια εμπειρία που σε κάνει να νιώθεις ότι πραγματικά πετάς με αεροπλάνο. Καλή τύχη πιλότο.
Τρομερά ανακριβές gameplay, άπαιχτο. Όταν προσπαθείτε να προσγειωθείτε, αλλάζουν αυτόματα τη γωνία της κάμερας, ώστε να μην μπορείτε να δείτε πού πηγαίνετε. Σας κάνουν επίσης να κάνετε αδύνατες γωνίες προσέγγισης και οι οδηγοί δείκτες σας απορρίπτουν περισσότερο από το να σας βοηθήσουν.
Είναι ένα καλό παιχνίδι. Δρόμος για πολλές διαφημίσεις. Και πρέπει να πληρώσετε 44 £ για ένα μόνο αεροπλάνο, το οποίο είναι λίγο ασυνήθιστο, θα ήταν 5 αστέρων αν το αλλάξουν, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε τα αεροπλάνα με χρήματα στο παιχνίδι.